• Online adresboek voor het hele gezin
  • Snel adressen zoeken
  • Plattegrond met routeplanner
  • Verjaardagskalender
  • Import en export voor Outlook en Outlook Express
  • Online toegang vanaf PDA of mobiele telefoon met HTML browser

Alle adressen altijd bij de hand

Centraal adresboek voor alle gezinsleden

Wat is ook al weer het adres van het jarige nichtje? Of het telefoonnummer van de verwarmingsmonteur? Met Family+Friends kan ieder gezinslid gemakkelijk alle adressen vinden zonder te zoeken naar adresboekjes bij de telefoon, oude agenda's, etc.

Ideaal op vakantie, het werk of onderweg

Het online adresboek is overal te bekijken waar je internet hebt. Handig als je op je werk bijv. nog even de verzekeringsagent moet bellen om iets te regelen. En als je onderweg bent, kun je zelfs met mobiel internet via smartphone of PDA snel een adres opzoeken. Zo kun je altijd iedereen bereiken!

Ingebouwde routeplanner

Zoek de persoon op, klik op het icoon voor de routeplanner en je krijgt een plattegrond van het adres en de route vanaf je eigen huis of vanaf je werk. Superhandig!

Etiketten voor het versturen van kaarten

Vind je het versturen van kerstkaarten of ansichtkaarten ook zo'n gedoe? Family+Friends helpt: selecteer de adressen uit je adresboek en print ze in 1 keer op adresetiketten. Zo heb je die kaarten snel op de bus!

Nooit meer een verjaardag vergeten...

Als je verjaardagen of trouwdagen invult bij je vrienden en familie, dan is de Family+Friends agenda meteen bijgewerkt. Zo kun je ze niet meer vergeten!

Snel starten

Je kunt je adressen snel en gemakkelijk invoeren. Maar als je ze al deels in Outlook of Outlook Express hebt, dan kun je ze gemakkelijk importeren in Family+Friends. Zo ben je nog sneller aan de slag.

Bekijke een korte demo
Bekijk een korte demo over ons adresboek