• Online digitaal archief
  • Documenten snel terug te vinden
  • Scannen wordt een stuk eenvoudiger
  • Geen zorgen over back-ups
  • Printen wanneer dat nodig is
  • Documenten delen en beschermen

Alle belangrijke documenten in een digitale kluis

Je belangrijke documenten altijd veilig

Laten we hopen dat je nooit met brand te maken krijgt. Maar juist als het gebeurt, is het belangrijk om nog al je documenten te hebben: je verzekeringspolissen, aankoopbewijzen, je diploma's, etc. Met een online digitale kluis van Family+Friends zijn al je belangrijke documenten prima tegen brand beschermd.

Ideaal voor de vakantie

Bij verlies, diefstal of ziekte op uw vakantieadres heb je plotseling verzekeringspolissen nodig. Met Family+Friends heb je ze altijd bij de hand. TIP: scan je paspoort en rijbewijs zodat je bij verlies altijd nog een kopie van het origineel kunt tonen voor aangifte.

Nooit meer een document kwijt

Wie wat bewaart, die heeft wat. Maar kun je het ook vinden als je het nodig hebt? Met Family+Friends wel: alle documenten en e-mails van KPN, je verzekeraar, je werkgever of de belastingdienst heb je met één muisklik keurig op een rijtje. Eenvoudig zoeken op afzender, omschrijving, type en datum van het document. Bovendien kun je met labels gemakkelijk je eigen categorisering aanbrengen om nog gemakkelijker documenten terug te vinden.

Steeds meer digitaal

Belangrijke informatie wordt steeds vaker alleen in digitale vorm verstuurd zoals de facturen van KPN of Orange. Maar hoe hou jij het overzicht? Binnen Family+Friends kun je MS Word of Excel bestanden, PDF's, etc. combineren met je gescande papieren documenten.

Scannen wordt een stuk eenvoudiger

Als je een document van meerdere pagina's wilt scannen en opslaan is dat vaak veel werk. Binnen Family+Friends kun je scans of andere afbeeldingen eenvoudig samenvoegen tot één document. Het scannen, importeren en ordenen van veel pagina's is zo een fluitje van een cent.

Delen en beschermen

In veel gezinnen is één persoon belast met de administratie. Zijn of haar partner weet van niets en kan belangrijke documenten niet terugvinden. Ook niet als dat dringend nodig is. Met Family+Friends is het voor iedereen in het gezin eenvoudig om alle informatie terug te vinden. Zijn sommige documenten niet voor ieders ogen bedoeld? Geen probleem want per document kunt u aangeven wie het document mag zien. Bezorgd over de beveiliging van uw Family+Friends domein? Lees hier wat FamilyWare gedaan heeft om uw gegevens te beveiligen.

Bekijke een korte demo
Bekijk een korte demo over ons digitaal archief