• Overzichtelijke beleggingsportefeuille
  • Slotkoersen van meer dan 80.000 fondsen
  • Performance analyses
  • Analyse van uw gehele vermogen
  • Inzicht in risicospreiding
  • Vergelijking met regionale of wereldwijde indices
  • Duidelijke grafieken

Beleggingsportefeuille met koersen en analyses

Elke avond de laatste slotkoersen

Via Family+Friends heb je toegang tot een database van TijdBeursMedia met de koersen van ruim 80.000 fondsen. Je overzichten worden 's avonds automatisch bijgewerkt met de actuele slotkoersen van die dag.

Overzichtelijke beleggingsportefeuille

Verantwoord beleggen begint met een goed overzicht over je investeringen. Welke beleggingen heb je? En wat zijn ze op dit moment waard? Family+Friends geeft je een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken maar ook van de waardeontwikkeling in de loop van de tijd.

Complete analyse van rendement

Het rendement op een belegging gaat verder dan het verschil tussen aankoopkoers en huidige koers (of verkoopkoers). Tussentijds uitgekeerde rente of dividend maar zeker ook gemaakte kosten zoals aankoopprovisie en bewaarloon moeten meegenomen worden om een accuraat beeld van de performance van je belegging te kunnen krijgen. Family+Friends biedt dat soort informatie in duidelijke overzichten. Je kunt het bekijken op het niveau van je totale portefeuille of je kunt inzoomen tot het kleinste detail.

Uitgebreide Performance analyses

Groepeer de fondsen waarin je belegt naar zelf te definiëren categorieën, naar depot of naar type en analyseer eenvoudig je portefeuille vanuit verschillende invalshoeken.

Vergelijking met regionale of wereldwijde indices

Definieer referentie indices en vergelijk zo je eigen performance met de index.

Risicospreiding van je vermogen

Eén van de basisbeginselen van verantwoord beleggen is kiezen voor de juiste risicospreiding. Regelmatig even bekijken hoe je actuele portefeuille verdeeld is kan dus zeker geen kwaad. Een overzichtelijke grafiek geeft je dat overzicht in één oogopslag.

Analyse van je gehele vermogen

In bepaalde periodes kan het verstandig zijn een deel van je vermogen op spaarrekeningen of in deposito's aan te houden. Om een goede analyse van de ontwikkeling van je totale financiële vermogen over een langere periode te kunnen maken kun je je beleggingsportefeuille én je spaargeld in een gecombineerd overzicht opvragen.

Bekijke een korte demo
Bekijk een korte demo over beleggingen