• Online agenda voor het hele gezin
  • Datum prikken met afspraakplanner
  • Week- en maandoverzicht
  • Persoonlijke en gezamenlijke agenda
  • Verjaardagskalender
  • Online toegang vanaf PDA of mobiele telefoon met HTML browser

Samen één agenda delen

Maak je eigen online agenda met Family+Friends. Combineer je persoonlijke agenda met die van je huisgenoten. Nooit meer dubbele afspraken en altijd je privé afspraken bij de hand.

Centrale gezamenlijke agenda voor alle gezinsleden

Heb jij altijd een overzicht van de afspraken van je gezin? Dat kan toch wel erg handig zijn als je zelf een nieuwe afspraak moet maken in de avonduren of in het weekend, terwijl je partner ook al iets gepland heeft.

Altijd toegankelijk: Op het werk, onderweg en zelfs zonder internet

Overwerken of met je collega's naar de kroeg? Kan dat thuis wel? Nu kun je ook op je werk je privé afspraken prima raadplegen en bijwerken. En als je onderweg bent, kun je zelfs met mobiel internet via smartphone of PDA in je gezinsagenda kijken.

Overzichtelijke week en maand agenda

In één oogopslag alle afspraken van je hele gezin in een overzichtelijke weekplanning of maandplanning. Wanneer beginnen de schoolvakanties? Kan ik donderdagavond doorwerken? Wanneer was nou dat lange weekendje naar Londen? Vragen waar je ook vanaf je werkplek straks direct een antwoord hebt.

Screenshot agenda

Afspraakplanner

Dankzij de Family+Friends Planner kun je eenvoudig en overzichtelijk afspraken plannen. Rekening houdend met meerdere agenda's zonder eindeloze telefoontjes of e-mailwisselingen. Je kunt datums prikken voor een etentje met vrienden of voor een lang weekend weg. De datums en tijden die je ingeeft worden gereserveerd in je eigen online agenda; je hoeft dus niet bang te zijn dat je per ongeluk een dubbele afspraak maakt. De genodigden laten je weten welke datums hen wel of niet uitkomen. En als je van alle genodigden een reactie hebt ontvangen kun je een definitieve datum kiezen die als afspraak in je agenda wordt opgeslagen. En in alle gevallen kun je de betrokkenen in één keer informeren.

Historie van afspraken

Family+Friends houdt je afsprakenhistorie niet alleen in de online agenda bij, maar ook in je online adresboek. Handig om snel even op te zoeken wanneer je ook al weer voor het laatst bij vrienden in Amsterdam op bezoek bent geweest.

Verjaardagskalender

Maak je eigen online verjaardagskalender met Family+Friends. Voer eenvoudig alle verjaardagen in van familie, vrienden en kennissen en vergeet nooit meer een verjaardag. Op je startpagina zie je in één oogslag wie er vandaag jarig is.

Bekijke een korte demo
Bekijk een korte demo over onze agenda